27 Nisan 2010 Salı

ALP'İN SERGİSİ..

Sevgili Rasit Bey,
Ilk önce Alp'in resimlerini gönderdiginiz icin cok tesekkür ederim. Alp'in web sitesinde de Sizin ve Alp'in tanisma resmini görebilirsiniz.Dünde Alp'imizin 2.Karikatür ve Comic sergisini actik.(41 yeni karikatürü )Yaza kadar karikatür ve Comicler kalacak.Alp dün farkina varmadan 3 saat resim cizdi, konuklarin isteklerini yerine getirdi.Sergisi tam istedigi gibi bol övgülü ve cok güzeldi.Bir Anne Baba olarak ta ,darisi daha sonraki karikatür sergilerine vede basarilarina diliyoruz.
Esinize ve Size hürmetlerimi iletiyorum,Esimin ve Alp'inde ayrica hürmetlerini iletiyorum.
Her sey gönlünüzce olmasi dilegi ile
Sevgiler, Saygilar
Sule Yalciner
Ekte sergiden bir kac tane resimler gönderiyorum.----------------

--------------------------
Tebrikler Alp. Verdiğin sözleri hep tutuyorsun. Başarılarını devamını diliyorum. Raşit Yakalı

15 Nisan 2010 Perşembe

ALP İLE NİHAYET TANIŞTIK.

Bir süredir Almanya'dan yazıştığım Alp annesi ve babasıyla geçen hafta tatillerini Türkiye'de geçirdiler. Bu sayede kendisiyle birebir tanışma ve çalışma fırsatımız oldu. Çok sempatik, çok kabiliyetli bir sanatçı 12 yaşındaki Alp.

11 Nisan 2010 Pazar

Sevgili Kasım Demir.


Sen çok üretken bir kardeşimizsin ama benim dediklerime hiç dikkate almıyorsun.
 Devamlı değişik imzalarla çalışma yolluyosun. Bu sayfa esprisine göre ben devamlı aynı çizerin karikatürlerini yayınlayamam. Diğer arkadaşlara haksızlık olur. Bence sen kendine bir blog yap, bizler seni oradan izleyelim. Çok güncel konular buluyorsun ama çizerken özen göstermiyorsun. Başbakan ABD ye gidiyor espirin çok taze, daha ben bile düşünemedim. N'olur daha çok düşün, daha özenle ve de kurşun kalemle çalış. . Selam ve sevgiler.Raşit abin.