25 Ocak 2013 Cuma

SERGİYE ÇAĞRI …

Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği ve Türk Kütüphaneciler Derneği İzmir Şubesi ,
kütüphanecilerin mesleki sorunlarının ele alındığı karikatürlerden oluşan bir sergi ve kitap çalışması gerçekleştirecektir. Sergi ve kitabın konusu, “kütüphanecilik mesleğinin sorunları” olarak belirlenmiştir. Sayı ve teknik sınırlaması bulunmamaktadır. Yazılı karikatürler de değerlendirecektir. Sergi, mart ayının son pazartesi günü başlayan Kütüphaneler Haftası içinde açılacak, kitabın dağıtımı da aynı hafta içinde gerçekleştirilecektir.
Kütüphaneci dostlarımız, konuya daha ayrıntılı yaklaşımları mümkün kılabilmek üzere , mesleki sorunlarından bazılarını aşağıda kısa notlar halinde özetlemişlerdir. Bunun yanı sıra kütüphanecilik mesleği ile ilgili bir yazı da ekte sunulmaktadır.
Karikatürler en geç 15 şubat 2013 tarihine kadar, baskıya elverişli çözünürlükte ve A4 ölçülerinden küçük olmamak üzere olmak kaydı ile karderizmir@hotmail.com adresine gönderilmelidir. Katılımcılara kitap ve katılım sertifikası gönderileceğinden, karikatürlerle birlikte posta adreslerinin de ulaştırılması beklenmektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder